طرز تهیه قارچ شکم پر
پنجشنبه, ۸ خرداد ۱۳۹۹، ۰۳:۴۴ ب.ظ
طرز تهیه قارچ شکم پر
مرحله اول تهیه قارچ شکم پر:
ابتدا 40 گرم کره را داخل تابه ایی بریزید تا با حرارت نرم و آب شود. سپس 50 گرم سوسیس خرد شده را به آن اضافه نمایید و تفت دهید سپس، 50 گرم نان خرد شده، 1 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده را اضافه نمایید و تفت بدهید.
مرحله دوم تهیه قارچ شکم پر:
پس از آن که مواد قبل نرم شدند؛ سپس 1 عدد تخم مرغ زده شده را به همراه 50 گرم پنیر چدار رنده شده به مواد قبل اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا تخم مرغ تکه تکه و سفت شده و با مواد قبل مخلوط گردد و پنیر هم نرم شود. حتما حرارت را کم کنید تا مواد نسوزد. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
۹۹/۰۳/۰۸